Hvem er DJ Rolf?

Professionel DJ og Radiovært med mere end 25 års erfaring!

Siden 1989 har jeg arbejdet som professionel DJ og radiovært. Jeg har primært spillet på diskoteker – dog har jeg igennem de seneste år spillet til flere events og private fester, herunder Vi Elsker 90’erne i Danmark og Sverige, hvor mere end 110.000 gæster deltog i sommeren 2017.

Jeg har arbejdet sammen med nogle af de mest populære DJ’s i Danmark, og jeg byder ind med en bred erfaring. Min musikstil er varieret og omfatter alt fra 70’ere til nu – gerne i et langt mix. Jeg tilpasser mig publikums ønsker (og nej, jeg har ingen fine fornemmelser!).

Måske du har hørt min stemme i radioen?

Ud over at være DJ til fester, festival og forsamlinger er jeg også radiovært hos Bauer Media som bla. driver radiostationerne Nova FM, Pop FM, Radio 100, The Voice, myROCK og Radio Soft.

Jeg er primært vært på Pop FM og Radio 100.

Du kan læse mere om stationerne på Radio Play

Besøg Radioplay.dk